Cursusagenda

 1. Contamination Control Cursus VERVALT

  22 april

  Na afloop van de cursus ben je in staat om het product, zijn productie en de schone omgeving kritisch onder de loep te nemen en efficiëntere en vaak minder dure oplossingen te implementeren om contaminatie zo veel mogelijk te voorkomen.

 2. Cleanroom Technology Education VERVALT

  28 mei

  Speciale voorzieningen en procedures in cleanrooms zijn noodzakelijk voor producten en handelingen, die gevoelig zijn voor verontreiniging door deeltjes, chemische componenten of besmetting door kiemen. Cleanroom Technology is een multidisciplinair vakgebied waarin alle facetten van schoon werken, stof- en kiemarme ruimten en het voorkomen van ongewenste contaminatie samenkomen.

 3. Cleanroom Techniek Cursus

  02 juni

  Deze tweedaagse cursus stelt je na afloop van de cursus in staat om een goede afweging te maken van alle belangrijke facetten bij het opzetten van een cleanroom. De Cleanroom Techniek Cursus leert je een compleet ‘Programma van Eisen’ op te stellen voor een cleanroom.

 4. Cleanroom Behavior Course GMP

  11 juni

  To make the people working in a cleanroom aware of their influence on the air quality in a clean room, VCCN set up the training Cleanroom Behavior Course (CGC) – GMP. During this training, participants learn about the strict requirements that are set for entering cleanrooms. Participants will have the opportunity to see a working GMP facility, both on the cleanroom side and on the facility side.

  By following this basis course they will understand why those strict requirements are necessary. The training Cleanroom Behavior Course (CGC)-GMP is a prerequisite for anyone who has or will have to deal with the stay or work in a cleanroom occasionally or intensively. This course is also an important refresher course for all (intensive) cleanroom users and tests the acquired knowledge and skills, so that the conditions for optimal behavior in the cleanroom are met

 5. Cleanroom Schoonmaak Cursus

  18 juni

  Deze cursus bevat praktische informatie voor het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden in een cleanroom door professionele schoonmakers volgens een cleanroom reinigingsprogramma.

 6. Opfris Cleanroom Gedrag Cursus - GMP

  25 juni

  Het werken in een Cleanroom is aan veranderingen onderhevig. Toegepaste productietechineken, schoonmaakactiviteiten en inzichten staan binnen deze innovatieve omgeving niet stil. Volg daarom de Opfris Cleanroom Gedrag Cursus.

 7. Cleanroom Gedrag Cursus GMP

  02 juli

  Om personen werkzaam in een cleanroom bewust te maken van hun invloed op de luchtkwaliteit in een cleanroom heeft VCCN de Cleanroom Gedrag Cursus Cursus opgezet.

 8. Cleanroom Gedrag Cursus GMP

  17 september

  Om personen werkzaam in een cleanroom bewust te maken van hun invloed op de luchtkwaliteit in een cleanroom heeft VCCN de Cleanroom Gedrag Cursus Cursus opgezet.

 9. Cleanroom Gedrag Cursus GMP

  22 oktober

  In samenwerking met Future Tec. Om personen werkzaam in een cleanroom bewust te maken van hun invloed op de luchtkwaliteit in een cleanroom heeft VCCN de Cleanroom Gedrag Cursus Cursus opgezet.

 10. Opleiding Cleanroom Testen en Certificeren

  11 november

  Meettechnici zijn een onmisbare schakel in het op de juiste manier testen en valideren van de cleanroom en het controleren of de techniek nog voldoet aan de gestelde eisen.

Sluiten