Opfris Cleanroom Gedrag Cursus - GMP

Het werken in een cleanroom is aan veranderingen onderhevig. Toegepaste productietechnieken, schoonmaakactiviteiten en inzichten staan binnen deze innovatieve omgeving niet stil. Medewerkers op alle niveau’s, van schoonmaakpersoneel tot cleanroombeheerders, hebben hier mee te maken. VCCN adviseert bedrijven en werknemers daarom om binnen maximaal vijf jaar de kennis over het werken in een Cleanroom op te frissen. VCCN heeft hiervoor de Opfris Cleanroom Gedrag Cursus ontwikkeld.

De opfriscursus bestaat uit een halve dag waarbij via communicatie over en weer met de cursisten gekeken wordt naar hun dagelijkse ervaring. Op basis hiervan kiest de praktijkdocent de onderwerpen die extra verdieping of opfrissing vergen. Verder wordt aandacht besteed aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van het werken in Cleanrooms en wordt de geactualiseerde syllabus uitgereikt.

Inschrijven

Cursusprijs

€ 175 VCCN-leden € 325 niet-leden

Prijzen zijn inclusief lesmateriaal en koffie/thee en exclusief 21% btw.

Nieuwe CleanroomPas®

Je krijgt een nieuwe VCCN CleanroomPas® uitgereikt en verlenging in het CGC/ICCCS-register. Je toont hiermee aan over de laatste kennis en inzicht over het werken in een cleanroom te beschikken.

Cleanroom Gedrag Cursus

De Cleanroom Gedrag Cursus - GMP van VCCN is een must voor iedereen die incidenteel of intensief te maken heeft of gaat krijgen met het verblijf of werken in een cleanroom. Deze Cleanroom Gedrag Cursus wordt door VCCN al sinds 2003 gegeven. Sinds die tijd is de cursus door een groot aantal personen gevolgd. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangen deelnemers de CleanroomPas®. Zij krijgen eveneens een certificaat van deelname aan en een vermelding in het CGC-register® op de website van VCCN.

Algemene informatie Opfriscursus

  • Deze cursus is alleen toegankelijk voor personen die in het bezit zijn van een CleanroomPas®
  • De cursus is een halve dag (van 09.00 tot ongeveer 12.00 uur)
  • De cursus wordt gehouden in Woerden 
  • De cursus kan bij voldoende personen inhouse worden gegeven (kosten op aanvraag)

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere VCCN cursussen bel 088 401 06 50 of mail naar cursus@vccn.nl

Cursusvoorwaarden

Op alle VCCN Cursussen zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. 

Terug naar cursusoverzicht

Sluiten