Wie zijn we?

Bestuur

Het bestuur zet de strategische koers uit voor de vereniging en houdt toezicht op de taakuitvoering door de pijlers en het bureau. Daartoe vergadert het bestuur 6 keer per jaar. Het bestuur heeft, met uitzondering van representatie, geen operationele taken en bestuurt op afstand.ing. Eric Stuiver, voorzitter
Eric Stuiver is sinds 2014 voorzitter van VCCN. "Eerst en vooral wil ik goed blijven luisteren naar wat er leeft, speelt en borrelt in en buiten de vereniging. Tegelijkertijd zullen we al het goede dat we hebben moeten blijven koesteren en verder versterken."
ing. Paul Joosten, secretaris

Paul Joosten is lid van het bestuur sinds 2018. Naast zijn rol als penningmeester in Paul voorzitter van de Commissie Projecten en nauw betrokken bij een aantal projectggroepen. 

 

Philip van Beek, penningmeester
Philip van Beek is naast bestuurslid, docent van VCCN Cursussen en lid van de redactie van VCCN Magazine. Philip van Beek is het allereerste lid van VCCN en sindsdien zeer betrokken bij de vereniging.
Remko Noor MSc
Remko Noor is lid van het bestuur van VCCN sinds mei 2013. Hij is van de commissie Lezingen & Conferenties voor het ontwikkelen van een activiteitenprogramma van VCCN.


ing. Andre van Tongeren
André van Tongeren is lid van VCCN sinds 2009. Twee jaar later werd bij bestuurslid. Naast zijn actieve rol binnen het bestuur van VCCN is André docent van de VCCN-cursus Opleiding Cleanroom Testen en Certificeren. Sinds 2014 is André voorzitter van de Commissie Opleidingen.

Verenigingsbureau
Liesbeth van Arnhem, medewerker cursussen
Jos Bijman, kennismanager
Femke van Egmond, marketing en communicatie
Veerle van Gent, marketing en communicatie
Cora Pedron-van Polen, medewerker cursussen/ledenadministratie
Mariëlle van Pelt, congresmanager
Paul van Rij, controller

Sluiten