Wie zijn we?

Bestuur

Het bestuur zet de strategische koers uit voor de vereniging en houdt toezicht op de taakuitvoering door de pijlers en het bureau. Daartoe vergadert het bestuur 6 keer per jaar. Het bestuur heeft, met uitzondering van representatie, geen operationele taken en bestuurt op afstand.

ing. Paul Joosten, voorzitter
Paul Joosten is sinds juni 2023 voorzitter van VCCN, maar al sinds 2018 lid van het bestuur.  "Ik sta voor de uitdaging om ons werk voort te zetten en onze missie ‘We share the knowledge’ verder te versterken. Bouwen aan onze Cleanliness en Contamination Control Circle, groeien, werken aan de relevantie van de vereniging en inhoudelijk ons vakgebied verder brengen, dat is waar ik aan wil werken.”

RemkoNoor5458Remko Noor MSc, vice voorzitter
Remko Noor is lid van het bestuur van VCCN sinds mei 2013. Hij is lid van de commissie Lezingen & Conferenties voor het ontwikkelen van een activiteitenprogramma van VCCN en sinds juni 2023 bekleedt Remko ook de positie van vice-voorzitter van VCCN.


Petra Van Hauwe 3Petra Van Hauwe, secretaris

Petra is lid van VCCN sinds 2014 en in juni 2023 toegetreden tot het bestuur. Ze is lid van de commissie Kennis waar het draait om drie doelstellingen; kennisontwikkeling, kennisverankering en kennisdeling op het gebied van reinheid, contamination control en cleanroom technologie en toepassingen.

PhilipvanBeek5493Philip van Beek, penningmeester
Philip van Beek is naast bestuurslid, docent van VCCN Cursussen en lid van de redactie van VCCN Magazine. Philip van Beek is het allereerste lid van VCCN en sindsdien zeer betrokken bij de vereniging. Hij is expert op het gebied van cleanroom validatie en product cleanliness.

AndrévanTongeren5470ing. Andre van Tongeren
André van Tongeren is lid van VCCN sinds 2009. Twee jaar later werd bij bestuurslid. Naast zijn actieve rol binnen het bestuur van VCCN is André docent van de VCCN-cursus Opleiding Cleanroom Testen en Certificeren. Sinds 2014 is André voorzitter van de Commissie Opleidingen.

Pepijn de GrootPepijn de Groot
Pepijn is sinds juni 2023 bestuurslid van VCCN. Hij neemt meer dan 10 jaar ervaring mee in cleanroom technologie en zal vanuit die expertise een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de vereniging.

Verenigingsbureau
Jos Bijman, kennismanager
Mariëlle van Pelt - van Kampen, congresmanager
Femke van Egmond, marketing en communicatie
Cora Pedron-van Polen, medewerker cursussen/ledenadministratie
Ingrid Slootweg, medewerker cursussen
Berna Reindertsen, controller

Sluiten