Congressen

VCCN organiseert jaarlijks een aantal activiteiten op het gebied van contamination control. Commissie 02 Lezingen & Conferenties draagt zorg voor het inhoudelijke programma. Bij de start van elk jaar organiseert VCCN een Ledenmiddag om te brainstormen over de activiteiten van de vereniging. Verder organiseren we jaarlijks:

VCCN Nationaal Symposium Contamination Control (voorjaar)
Het doel van het VCCN Nationaal Symposium Contamination Control is dieper in te gaan op actuele wetenschappelijke contamination control onderwerpen. Het symposium biedt ervaren (internationale) experts als sprekers en tutorial leiders uit het vakgebied. We creëren een stimulerende en interactieve leeromgeving met ruimte voor informele ontmoetingen binnen de cleanroom branche gerelateerde industrie en dienstverleners. Gelijktijdig organiseert VCCN de vakbeurs.

VCCN Nationale CleanroomDag (najaar)
Het doel van deze dag is om zowel nieuwe instromers als de (meer) ervaren vakgenoten een programma te bieden om nieuwe kennis op te doen of uit te breiden. Ook kunnen deelnemers via de informatiemarkt kennis maken met (medewerkers van) bedrijven en dienstverleners die werkzaam zijn in de cleanroom branche. De Nationale CleanroomDag wordt afgewisseld door een najaarscongres over zorggerelateerde onderwerpen en daarbijhorende richtlijnen. 

VCCN Minisymposia
VCCN minisymposia gaan in op specifieke onderwerpen en/of richtlijnen en creëren een extra mogelijkheid voor kennisoverdracht en netwerken. Deze bijeenkomsten staan dicht bij het vakgebied en zijn laagdrempelig. Ook bieden minisymposia bij uitstek gelegenheid om nieuwe en herziene richtlijnen te presenteren aan de markt.

VCCN Excursie
VCCN organiseert jaarlijks een excursie naar een bedrijf die actief is op gebied van contamination control.

Heb je vragen hierover of wil je zelf een bijdrage leveren, stuur ons een e-mail.

Congressen agenda

 1. Clean Event: Connecting the industrial cleanliness value chain

  16 april

  Clean Event: bezoek de VCCN stand.

 2. VCCN Excursie SRON

  31 mei

  Op vrijdag 31 mei organiseert VCCN een excursie naar SRON in Leiden. De excursie begint met een introductie over SRON, een presentatie over hun cleanrooms, een rondleiding en de ochtend wordt afgesloten met  een hapje en drankje.

 3. Nationaal Symposium Contamination Control 2024

  05 juni

  Nationaal Symposium Contamination Control van VCCN, met voorafgaand de ALV (voor leden).

Bekijk archief

Sluiten