VCCN is partner op het Clean Event 2023

maandag 06 maart 2023

Op dinsdag 18 april vindt het Clean Event 2023 plaats in NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Clean Event 2023 verbindt professionals uit de gehele keten rondom industriële reinheid om samen de uitdagingen aan te gaan, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Als hét kennisplatform op het gebied van contamination control en product cleanliness sluit VCCN als partner aan tijdens Clean Event 2023.

Over Clean Event 2023
In veel industrieën is oppervlaktereinheid van een product (of onderdeel) essentieel in het productieproces. Oppervlaktereinheid omvat diverse onderwerpen, zoals oppervlakte-eigenschappen, fabricage, reiniging, metingen en maatregelen om een product schoon te houden tijdens montage, opslag en transport. Omdat er geen vast recept bestaat voor een betrouwbaar en efficiënt proces om de noodzakelijke reinheid van onderdelen te bereiken is het essentieel dat alle partijen in de procesketen dezelfde taal spreken.

Clean Event 2023 is er zowel voor de OEM als de toeleveranciers om grip te krijgen en te houden op oppervlaktereinheid en contaminatie control. Tijdens dit event vinden bezoekers antwoorden op vragen als voor welk reinigingssysteem ze moeten kiezen, wat de invloed is van oppervlakte ruwheid en in welke productiefase onderdelen gereinigd moeten worden.

VCCN Richtlijn 12
Juist om ervoor te zorgen dat alle partijen in de procesketen dezelfde taal spreken rondom product cleanliness en contamination control heeft VCCN de richtlijn 12 opgesteld.  VCCN richtlijn 12 beschrijft oppervlaktereinheid van onderdelen en producten met betrekking tot deeltjes en chemische stoffen. Tijdens Clean Event 2023 vertellen wij op stand 52 graag meer over deze richtlijn 12 en contamination control en product cleanliness in het algemeen. Zien we je daar?

CLEAN23 Toolkit_email handtekening

« Terug

Sluiten