Over Contamination Control Congres 2023

Contamination Control Congres 2023

(Klik op de foto voor een grotere weergave en om er doorheen te bladeren.)


Op woensdag 1 november draait het in het Spant! in Bussum weer allemaal om contamination control tijdens het VCCN Contamination Control Congres 2023. In de inspirerende lezingen, forumdiscussie en workshop ligt de focus weer op het delen van kennis tussen verschillende sectoren. Daarnaast heb je uitgebreid de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten én leer je op de bedrijvenmarkt meer over de nieuwste technieken en diensten.

Bedrijvenmarkt
Kennisdelen zit in ons DNA. Ontdek nieuwe mogelijkheden en zakelijke kansen op onze bedrijvenmarkt! Deze informele en laagdrempelige gelegenheid kun je bezoeken tijdens de pauzes van ons inhoudelijke congres. Meer informatie over de bedrijvenmarkt en deelname via deze pagina.

Thema & programma
Dit jaar is het thema van het congres 'From local to global'. Binnen 2 programmalijnen brengen we je sprekers van onder andere Kropman, Apleona, TU Eindhoven, Kalibra, Deerns, Ecolab, CCG, Yxion en Philips.
Bekijk het programma voor meer informatie.

Keynote
Met veel plezier laten we je weten dat Rob de Wijk, expert op het gebied van geopolitiek en veiligheidsvraagstukken een keynote presentatie verzorgd. Zijn diepgaande kennis en wereldwijde erkenning maken zijn lezingen inspirerend en relevant voor iedereen die geïnteresseerd is in de complexe wereldpolitiek. Mis deze kans niet om zijn inzichten te horen en met een verrijkte kijk op de wereld naar huis te gaan. Uiteraard maakt hij ook een haakje naar ons vakgebied, door te laten zien welke mondiale ontwikkelingen invloed hebben op contamination control lokaal.

Aanmelden
Gebruik de blauwe knop om je aan te melden. Hiervoor heb je een (gratis) account in onze website nodig. Als je die nog niet hebt, kun je die in het aanmeldproces aanmaken.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Prijzen

Ticket Prijs
Bestuur VCCN Gratis
Gepensioneerde leden € 95,00
ISPE/ VHIG/ TVVL/ VSR/NVTG-lid € 205,00
Niet-leden € 275,00
Studenten (met collegekaart) € 75,00
VCCN lid/ bedrijfslid € 175,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

VCCN-lid, medewerker van een VCCN-bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers. 

Meer informatie
Amber van Marrewijk, T 088 401 06 52
E-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Sluiten