Paul Joosten nieuwe voorzitter VCCN

Paul Joosten nieuwe voorzitter.jpgwoensdag 14 juni 2023

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdag 8 juni 2023 hebben de leden van VCCN Paul Joosten als nieuwe voorzitter gekozen. Paul neemt het stokje over van Eric Stuiver, voor wie het na 9 jaar voorzitterschap tijd was om deze rol over te dragen. Remko Noor neemt de rol van vice-voorzitter op zich en Petra Van Hauwe van Royal HaskoningDHV en Pepijn de Groot van Elis zijn aangetreden als nieuwe bestuursleden. Petra neemt daarbij de functie van secretaris van Paul over.

“Het is een enorme eer om deze positie te bekleden en ik wil de leden dan ook hartelijk danken voor het in mij gestelde vertrouwen. Als voorzitter van VCCN sta ik voor de uitdaging om ons werk voort te zetten en onze missie ‘We share the knowledge’ verder te versterken,’ aldus Paul Joosten. “Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en ik kijk ernaar uit om nauw met u allen samen te werken om onze vereniging nieuwe impulsen te geven. Bouwen aan onze Cleanliness en Contamination Control Circle, groeien, werken aan de relevantie van de vereniging en inhoudelijk ons vakgebied verder brengen, dat is waar ik aan wil werken.”

Paul Joosten is directeur van Kuijpers Pharma, Health and Food Services en als zodanig verantwoordelijk voor alle Life Sciences en Hightech activiteiten binnen Kuijpers. Hij studeerde in 2004 af op drukregelingen voor cleanrooms en ging vervolgens aan de slag bij technische dienstverleners. Inmiddels heeft hij bijna 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van Controlled Environments. Binnen het vakgebied Contamination Control is Paul gespecialiseerd in HVAC, drukregelingen, High Containment en Commissioning and Qualification.

Eric Stuiver: “Via deze weg ik Paul van harte feliciteren met deze mooie functie. De afgelopen jaren heeft hij laten zien dat hij VCCN en ons vakgebied een warm hart toedraagt. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij VCCN nog verder zal kunnen laten groeien, in kennis en mensen!”

Om Eric te bedanken voor alles wat hij voor VCCN heeft betekend heeft hij tijdens de ALV onder luid applaus het erelidmaatschap ontvangen uit handen van Paul.

« Terug

Sluiten