Uitreiking VCCN Richtlijn 12 tijdens Symposium Product Cleanliness

maandag 12 juli 2021

Op donderdag 14 oktober 2021 organiseert VCCN het Symposium Product Cleanliness bij Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. Dit symposium bestaat uit een gevarieerd programma van sprekers, een bedrijvenmarkt en de overhandiging van de eerste VCCN-richtlijn 12: Product Cleanliness.

De oppervlakte reinheid van producten is belangrijk in veel industrieën, zoals halfgeleiders, micro-elektronica, optica, auto's, nucleair, ruimtevaart, medische apparatuur en biowetenschappelijke producten. Aan leveranciers van deze bedrijfstakken wordt steeds vaker gevraagd om schone producten te leveren. Dit creëert voor zowel OEM als leveranciers de behoefte aan een definitie voor de product reinheid.

Met hulp van OEM-bedrijven, die eisen stellen aan de reinheid van producten, leveranciers en kennisbedrijven, heeft VCCN de Richtlijn 12 opgesteld. Deze publicatie definieert de eisen en harmoniseert het taalgebruik ten aanzien van product reinheid.  Tijdens het Symposium Product Cleanliness overhandigt VCCN deze richtlijn aan Vadim Banine, Senior Director Defectivity bij ASML en professor aan de TU Eindhoven. In een dagvullend programma worden verder de verschillende aspecten van product reinheid, zoals oppervlakte-eigenschappen, fabricage, reiniging, metingen en maatregelen om een ​​product schoon te houden tijdens montage, opslag en transport en productontwerp behandeld. Naast het symposium is er ook een bedrijvenmarkt.

Klik hier voor meer informatie of om direct in te schrijven. Na afloop van de bijeenkomst ontvangen alle deelnemers een exemplaar van de VCCN Richtlijn 12.

Dit symposium zal volledig in het Engels zijn.

« Terug

Sluiten