Over Bedrijvenmarkt - Nationaal Symposium Contamination Control 2024

Bedrijvenmarkt - Nationaal Symposium Contamination Control 2024

Op 5 juni 2024 organiseert VCCN het Nationaal Symposium Contamination Control 2024 (NSCC’24) in Apeldoorn. Na de algemene ledenvergadering van VCCN kun je diverse lezingen volgen. Daarnaast is er ook weer een bedrijvenmarkt.

Bedrijvenmarkt bij Nationaal Symposium Contamination Control

Sluit de kennis en ervaring van jouw bedrijf aan op het NSCC'24? Dan is 5 juni een uitstekende gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, kennis te delen en jouw innovatieve producten te tonen. Wil je erbij zijn? Lees hieronder meer informatie en meld je aan.

Naast het inhoudelijke programma van het NSCC’24 bieden wij bedrijven ook dit jaar weer graag de kans om zichzelf op een laagdrempelige manier te profileren tijdens de bedrijvenmarkt. Deze ‘markt’ kan door de deelnemers aan het symposium tussendoor worden bezocht tijdens de ontvangst, in de pauzes en tijdens de borrel.

Kosten voor een 'kraam':
  • VCCN bedrijfsleden € 810 (excl. btw)
  • Niet-leden € 1220 (excl. btw)* 

Voor VCCN leden geldt dat het bedrijf bedrijfslid moet zijn; met een persoonlijk lidmaatschap kun je geen gebruik maken van het leden-tarief.

Inbegrepen bij een 'kraam':
  • Ruimte van 3x2m, met daarin een tafel met 2 stoelen (stroompunt op aanvraag, geef dit aan bij je aanmelding)
  • 2 personen standbemanning, die ook mogen deelnemen aan het symposium
  • Naamsvermelding op het programmaboekje

Een achterwand kun je eventueel zelf meenemen (max. 3 meter breed). Er is ruimte voor 30 bedrijven. Een plekje 'reserveren' zonder aanmelding is helaas niet mogelijk. Aanmelden is mogelijk tot 29 mei 12.00 uur of totdat alle plaatsen bezet zijn.

Aanmelden - hoe werkt het?
Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de bedrijvenmarkt? Dat kan via de knop hiernaast. Jij als aanmelder bent automatisch contactpersoon voor jullie deelname aan de bedrijvenmarkt; je bent niet meteen standbemanning. Bij het aanmelden kun je wel direct de namen van de standbemanning doorgeven. (Dat mag dus ook jijzelf zijn.)

Om aan te melden heb je een gratis VCCN account nodig. Als je die nog niet hebt, kun je die tijdens het aanmeldproces aanmaken.

Vragen?
Heb je vragen? Bekijk dan even onze FAQ waar de meest gestelde vragen staan beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een bericht aan Mariëlle van Pelt, Eventmanager VCCN.

*Niet-leden betalen €410,- meer dan leden, maar voor €225,- kun je bedrijfslid worden. Klik hier voor meer informatie over lid worden van VCCN.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Stand VCCN-lid € 810,00
Stand niet-lid € 1.220,00

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Meer informatie
Mariëlle van Pelt, T 088 401 06 52
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Sluiten