Over Nationaal Symposium Contamination Control 2023

Nationaal Symposium Contamination Control 2023

SAVE THE DATE!

Donderdag 8 juni 2023 organiseert VCCN het Nationaal Symposium Contamination Control én haar Algemene Ledenvergadering. 
8 juni is een speciale datum, want dan viert VCCN haar 35ste verjaardag! Daarom vindt dit symposium dit jaar plaats op een speciale locatie: Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem.
Aan het einde van het programma is een lezing vanuit Burgers' Zoo én een rondleiding door Burgers' Ocean. Uiteraard sluiten we de dag af met een gezellige borrel op de bedrijvenmarkt.

Bedrijvenmarkt

Kennisdelen zit in ons DNA. Naast de inhoudelijke kennis die wij delen tijdens het Nationaal Symposium Contamination Control bieden wij bedrijven ook graag de kans kennis te delen en zich te profileren. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer een bedrijvenmarkt. Uiteraard ontvang je ook hiervoor in aanloop naar dit event meer informatie en een uitnodiging.

Kortom, houd onze website, nieuwsbrief en socials in de gaten en zorg dat je niks mist rondom deze evenementen of andere activiteiten van VCCN.

Aanmelden is binnenkort mogelijk. We werken nu nog aan het inhoudelijke programma. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Prijzen

Ticket Prijs
1. VCCN lid/ bedrijfslid € 195,00
2. Gepensioneerde leden € 105,00
3. Niet-leden € 305,00
4. Studenten (met collegekaart) € 85,00
5. VHIG/TVVL/NVTG/EHEDG-lid € 230,00

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Meer informatie
Mariëlle van Pelt, T 088 401 06 52
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen

Sluiten