Over Contamination Control Congres 2021

Contamination Control Congres 2021

Op 3 november 2021 organiseert VCCN het Contamination Control Congres 2021. We hopen dat we dan weer op een locatie kunnen samenkomen om naar een divers en inspirerend programma te luisteren, elkaar weer te ontmoeten binnen de restricties en om bedrijven de kans te geven zich aan jou voor te stellen. Als organisatie gaan we uit van een geweldig live event in ’t Spant in Bussum met een divers programma.

Inhoud
Het programma zal bestaan uit lezingen, colleges en workshops. Onderwerpen die aan bod komen hebben te maken met micro-elektronica, farmacie, food, ruimtevaart en gezondheidszorg. En omdat contamination control in de afgelopen periode voor een steeds grotere groep mensen relevant is geworden, hebben wij in het lezingenprogramma ook onderwerpen opgenomen gericht op mensen die net beginnen in de wereld van contamination control. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel en -buffet (inclusief).

diederikgommers2 keynotes
Het congres wordt afgetrapt door Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care. Het onderwerp laat zich raden; meer details over zijn lezing volgen binnenkort.

Daaraast hebben wij Govert Schilling gevraagd de dag af te sluiten met een spectaculaire lezing.
Govert SchillingAls bekend wetenschapsjournalist en -publicist op het gebied van sterrenkunde, weet Govert als geen ander zijn persoonlijke passie voor de kosmos over te dragen op een groot publiek. Daarbij biedt hij zijn gehoor een verrassende en relativerende kijk op de plaats van mens en aarde in ruimte en tijd.

Deelname aan de bedrijvenmarkt
De bedrijvenmarkt op 3 november is momenteel volgeboekt. We kunnen je op een reservelijst plaatsen en/of we kunnen je op een lijst zetten dat je bij een volgende bedrijvenmarkt als eerste bericht krijgt. Stuur een e-mail naar Mariëlle van Pelt.

Op de bedrijvenmarkt biedt VCCN twee soorten standruimte aan:

 • Een reguliere stand van 3 x 2m, voorzien van een tafel, 2 stoelen en een stroompunt. Een standruimte is inclusief deelname van 2 personen als standbemanning. De standruimte kun je aankleden met banners en/of een achterwand zo lang het binnen de 3 x 2m blijft.
  Hoe boek je een stand?
  1. Bepaal wie de 2 personen standbemanning worden.
  2. Zorg dat ze beide een account in de VCCN website hebben. Geen account? Maak er eentje aan.
  3. De eerste persoon standbemanning klikt aan de rechterkant op 'Ja, ik wil mezelf aanmelden' en kiest bij de tickets voor 'Stand VCCN-lid' of 'Stand niet-lid'.
  4. Voltooi de rest van het registratieproces.
  5. Vervolgens ontvangt hij/zij een bevestiging met daarin de uitleg hoe één collega als 2e persoon standbemanning aan te melden.
  6. De tweede collega meldt zich aan volgens de instructies in de bevestiging.
  7. Extra collega's melden zich aan met een regulier ticket.
  In het aanmeldproces kun je aangeven of jullie gebruikmaken van de optie om een achterwand te plaatsen en hoe hoog die is.

 • Een table-top stand: een statafel van 1 x 1m waarbij je alleen een banner mag plaatsen. Deze standruimte is inclusief deelname van 1 persoon als standbemanning.
  Hoe boek je een stand?
  1. Bepaal wie de standbemanning is.
  2. Zorg dat die persoon een account in de VCCN website heeft. Geen account? Maak er eentje aan.
  3. De persoon standbemanning klikt aan de rechterkant op 'Ja, ik wil mezelf aanmelden' en kiest bij de tickets voor 'Table-top stand VCCN-lid' of 'Table-top stand niet-lid'.
  4. Voltooi de rest van het registratieproces.
  5. Extra collega's melden zich aan met een regulier ticket.

Als bedrijfslid van VCCN ontvang je korting op je deelname aan de bedrijvenmarkt. Nog geen lid? Meld je snel aan via Word lid - VCCN.VCCN houdt zich tijdens haar evenementen aan de coronaregels van de Rijksoverheid. Voor meer informatie klik op de afbeelding hieronder:
Coronabewijs_banner_VCCN2 (1)

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Gepensioneerde leden € 95,00
Niet-leden € 275,00
Stand niet-lid € 1.105,00
Stand VCCN-lid € 735,00
Studenten (met collegekaart) € 75,00
Table-top stand niet-lid € 600,00
Table-top stand VCCN-lid € 350,00
VCCN lid/ bedrijfslid € 175,00
VHIG/TVVL/NVTG/EHEDG-lid € 205,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Vergeet je coronatoegangsbewijs niet! Lees hier meer informatie.

Accreditatie VHIG
De VHIG heeft aan ons congres 20 punten in categorie 2 toegekend.

VCCN-lid, medewerker van een VCCN-bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers. 

Meer informatie
Mariëlle van Pelt, T 088 401 06 50
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen

Sluiten