Online Cleanroom Gedrag Introductiecursus

Er is een flinke toename van het aantal cleanrooms voor meerdere sectoren in Nederland. Van hightech tot life sciences. Het aantal personen dat daarmee werkzaam is in een cleanroom stijgt daarmee navenant. Of je nu als operator, technicus of als schoonmaker de cleanroom moet betreden; bewustwording van je invloed op de reinheid in de cleanroom is essentieel. Precies datgene waarvoor de VCCN Cleanroom Gedrag Cursus is hiervoor bedoeld. 

Echter de training van personeel met een reguliere cursus loopt niet altijd gelijk met startdatum van het personeel of project. Daarom heeft VCCN een online intorductiecursus ontwikkeld die nieuwe medewerkers voor aanvang van de werkzaamheden kunnen volgen en daarmee hun bewustwording kunnen verhogen. Dit kan op elk moment en volledig online. De cursus duurt maximaal 45 minuten. Na afloop ontvangt de deelnemer een tijdelijk Bewijs van Toegang als pdf. Hierna kunnen de medewerkers dan de officiële Cleanroom Gedrag cursus volgen en daarmee de VCCN Cleanroompas verkrijgen.

Er is zowel een nederlands- als engelstalige versie.  

Direct inschrijven

€ 50 VCCN-leden € 75 niet-leden

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

De kosten voor de Online Cleanroom Gedrag Introductiecursus worden in mindering gebracht op de cursusprijs van de reguliere Cleanroom Gedrag Cursus als de medewerker zich voor de eerstvolgende startdatum van deze cursus inschrijft.

Sluiten