Online Cleanroom Gedrag Introductiecursus

De huidige pandemie heeft geleid tot een situatie waarin het klassikaal trainen en toetsen helaas niet altijd mogelijk is. Dit geldt ook voor de reguliere gecertificeerde opleidingen van VCCN. De werkzaamheden in cleanrooms gaan echter door. Of je nu als operator, technicus of als schoonmaker de cleanroom moet betreden; bewustwording van je invloed op de reinheid in de cleanroom is essentieel. Precies datgene waarvoor de VCCN Cleanroom Gedrag Cursus is hiervoor bedoeld. 

Wij kunnen ons voorstellen dat training van nieuw en bestaand personeel hard nodig is. Daarom heeft VCCN een online cursus ontwikkeld die nieuwe medewerkers voor aanvang van de werkzaamheden kunnen volgen en daarmee hun bewustwording kunnen verhogen. Dit kan op elk moment en volledig online. De cursus duurt maximaal 45 minuten. Na afloop ontvangt de deelnemer een tijdelijk Bewijs van Toegang als pdf. Wij verwachten in de loop van het jaar de klassikale trainingen weer op te kunnen starten en dus ook de officiële Cleanroom Gedrag cursussen.

Direct inschrijven

€ 50 VCCN-leden € 75 niet-leden

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

De kosten voor de Online Cleanroom Gedrag Introductiecursus worden in mindering gebracht op de cursusprijs van de klassikale Cleanroom Gedrag Cursus als de medewerker later in 2021 alsnog deze cursus volgt.

Er is zowel een nederlands- als engelstalige versie en inschrijving kan via de VCCN website.  

Sluiten