Call for papers 2023

21-10-2022 09:04

Ben jij expert in een specifiek onderwerp, bijv. op het gebied van wet- en regelgeving of ben je enorm enthousiast over een nieuwe werkwijze of innovatie? Deel jouw kennis met vakgenoten!

VCCN zorgt vanuit haar visie: We share the knowledge voor het delen van kennis op het gebied van Contamination Control en Cleanliness. Ook in 2023 vinden hiervoor de nodige activiteiten plaats zoals het Nationaal Symposium Contamination Control, Het Contamination Control Congres.

De technologische ontwikkelingen en procesinzichten binnen dit vakgebied veranderen snel. Ben jij expert in een specifiek onderwerp, bijv. op het gebied van wet- en regelgeving of ben je enorm enthousiast over een nieuwe werkwijze of innovatie? Deel jouw kennis met vakgenoten!

VCCN probeert ieder symposium zo in te richten dat er voor alle interessevelden binnen de vereniging onderwerpen zijn die op dat moment actueel zijn. De interessevelden betreffen de doelgroepen:

  • Micro/nano-electronica
  • Life sciences
  • Healthcare
  • Lucht- en ruimtevaart
  • Foodindustrie.

Binnen ieder interesseveld zijn ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, werkwijzen, eisen, innovaties, enz. Om vakgenoten op de hoogte te brengen van deze ontwikkelingen willen wij als vereniging iedereen een podium bieden om deze kennis te delen.

Belangrijke data:
30 januari 2023: deadline indienen abstracts.
28 februari 2023: bekendmaking van gekozen onderwerpen voor 2023


Richtlijnen voor de onderwerpen
De onderwerpen voor een lezing dienen binnen een van de interessevelden te vallen of daar direct mee te maken te hebben. Bij het indienen van een voorstel is het belangrijk dat je aangeeft voor welk interesseveld deze lezing is bedoeld.

Beoordeling ingezonden abstracts
De VCCN commissie Lezingen & Conferenties beoordeelt alle abstracts en deelt deze gedurende het jaar in. Zij zal letten op de relevantie voor het vakgebied contamination control en de relevantie binnen de aangegeven interessevelden. Daarnaast wordt gekeken naar de relevantie van het onderwerp voor de leden van VCCN.

Inzending call for papers
Wil jij een abstract indienen? Bekijk www.vccn.nl/callforpapers voor meer informatie en de instructies voor het inzenden van een abstracts. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Jos Bijman, kennismanager VCCN, T. 088-4010 621, E. j.bijman@vccn.nl.

« Terug

Sluiten