Over Minisymposium Precisie Reiniging 2019

Minisymposium Precisie Reiniging 2019

Omdat vele producten gevoelig zijn voor oppervlaktereinheid met betrekking tot onder andere chemische verontreinigingen, dienen toeleveranciers hun processen hierop aan te passen. Men moet bewust zijn van de specificaties en de daarvoor te gebruiken reinigingsstappen om te voldoen aan de eisen die door de eindgebruiker worden gesteld.

Het simpel aanschaffen van een reinigingsstraat is niet de oplossing. De reinigingsstraat dient uitgerust te zijn met de juiste stappen om daadwerkelijk een schoner product te realiseren. Dat betekent ook dat er een meetprogramma moet zijn die de uiteindelijke kwaliteit valideert.

Op dit symposium verduidelijken toonaangevende sprekers de mogelijke oplossing en is er aandacht voor VCCN Richtlijn 12 over oppervlaktereinheid die momenteel opgesteld wordt. De laatste sessie zal een plenaire discussie zijn over deze richtlijn: product/part cleanliness with respect to particles and chemicals. Tijdens deze sessie krijg je de laatste updates en kun je eventuele opmerkingen en aanmerkingen inbrengen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Gepensioneerd VCCN lid € 60,00
niet-lid € 125,00
Student (met collegekaart) € 40,00
VCCN lid/ bedrijfslid € 95,00
VHIG / TVVL / NVTG / EHEDG lid € 115,00

Bevestiging
VCCN verstuurt de bevestiging één week voorafgaand aan de bijeenkomst.

Meer informatie
Mariëlle van Pelt, T 088 401 06 52 
e-mail

Privacy Policy

Deel met anderen

Sluiten