Over VCCN Excursie SRON

VCCN Excursie SRON

ovv-Cleanroom-SRON-lithografie-gedeelte-gezien-vanuit-de-schoneOp vrijdag 31 mei organiseert VCCN een excursie naar SRON in Leiden. De excursie begint met een introductie over SRON, een presentatie over hun cleanrooms, een rondleiding en de ochtend wordt afgesloten met een lunch. 
Er kunnen maximaal 75 personen mee.

Let op: Aanmelden is mogelijk tot en met 27 mei 12.00 uur.

Over SRON
SRON insideSRON is het Nederlandse expertise-instituut voor wetenschappelijk ruimteonderzoek. SRON ontwikkelt en produceert unieke meetinstrumenten voor ruimteonderzoek. Onder meer NASA en ESA-ESTEC gebruiken de instrumenten voor internationaal aardkundig onderzoek en onderzoek naar sterren en planeten. Een goede bescherming van deze gevoelige instrumenten, apparatuur en processen is van essentieel belang.

Het nieuwe onderkomen van SRON in Leiden is sinds 2022 operationeel. Bijzonder aan het gebouw zijn onder meer complexe cleanrooms (ISO 6 en 7) en cryolabs, geplaatst op een massieve trillingsarme vloerplaat van 5.000 kubieke meter beton met 800 ton bewapening, en ver weg van storende elektrische stralingsbronnen. Het gebouw, met een totale oppervlakte van ca. 9.000 m2, bestaat verder uit werkplaatsen, kantoren, vergader- en ontmoetingsruimtes. Deze zijn gesitueerd rondom een ruim atrium; daardoor wordt elkaar ontmoeten en ideeën uitwisselen, het creatieve proces dat voor SRON erg belangrijk is, makkelijker en dat wordt erg gewardeerd door de medewerkers.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Medewerker bedrijfslid VCCN € 60,00
Niet-leden € 95,00
Persoonlijk lid VCCN € 60,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

VCCN-lid, medewerker van een VCCN-bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers. 

Meer informatie
Amber van Marrewijk, T 088 401 06 05

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Sluiten