Over VCCN Product Cleanliness Congres

VCCN Product Cleanliness Congres

(Klik op de foto voor een grotere weergave en om er doorheen te bladeren.)


Vele producten zijn gevoelig voor vervuiling door deeltjes en chemische verontreiniging. Veelal wordt dan naar het concept van een cleanroom gegaan. Maar een cleanroom alleen is niet genoeg, bewustwording over specificaties en reinigingsstappen zijn complexe vraagstukken die vanuit een totaal perspectief bekeken moeten worden. Op het Product Cleanliness Congres op 7 maart 2024 krijg je waardevolle informatie die je helpt bij het maken van de juiste beslissingen en investeringen om te voldoen aan gevraagde reinheidseisen.

De aspecten van de cleanroom worden belicht, normen en richtlijnen verduidelijkt. Van daaruit wordt een systematische aanpak van Contamination Control verduidelijkt. Ook toelichtingen op reinigen, meten van RGA en praktijkvoorbeelden ontbreken niet. Duurzaamheid dringt door in alle lagen van de maatschappij en producten die gemaakt worden onder deze strikte eisen kunnen eveneens hergebruikt worden. Circularity is een noodzaak om onze planeet te beschermen tegen onnodig verbruik van grondstoffen.

Laat je inspireren door deze voordrachten zodat je fris aan de slag kunt gaan met de opgedane kennis. Je kunt ook het programma bekijken. Wil je alle ins en outs weten, meld je dan aan voor dit congres! Dan zien we je op 7 maart op de High Tech Campus in Eindhoven.

Bedrijvenmarkt
Interessen in een stand op het Product Cleanliness event?  Reserveer dan een stand op de bedrijvenmarkt door jouw bedrijf aan te melden en verbind de naam van je bedrijf aan het VCCN Product Cleanliness Congres.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Gepensioneerd VCCN lid € 70,00
Niet-lid € 145,00
Student (met collegekaart) € 50,00
VCCN lid/ bedrijfslid € 110,00
VHIG / TVVL / NVTG / EHEDG lid € 125,00

Er kunnen maximaal 150 personen deelnemen.

Bevestiging
VCCN verstuurt de bevestiging één week voorafgaand aan de bijeenkomst.

Meer informatie
Amber van Marrewijk, T 088 401 06 52
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Sluiten