Over Bedrijvenmarkt - Contamination Control Congres 2022

Bedrijvenmarkt - Contamination Control Congres 2022

Op 2 november 2022 organiseert VCCN het Contamination Control Congres 2022 (CCC’22) in Bussum. Naast het volgen van lezingen, is er een bedrijvenmarkt.

Bedrijvenmarkt bij Contamination Control Congres

Sluit de kennis en ervaring van jouw bedrijf aan op het CCC'22? Dan is 2 november een uitstekende gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, kennis te delen en jouw innovatieve producten te tonen. Reserveer jouw plekje op de bedrijvenmarkt en verbind de naam van je bedrijf aan het Contamination Control Congres.

In aanvulling op het inhoudelijke gedeelte van het CCC’22 bieden wij bedrijven ook dit jaar weer graag de kans om zichzelf op een laagdrempelige manier te profileren tijdens de bedrijvenmarkt. Deze ‘markt’ kan door de deelnemers aan het symposium tussendoor worden bezocht: tijdens de ontvangst, in de pauzes en tijdens de borrel met aansluitend dinerbuffet.

Op dit moment is de bedrijvenmarkt helemaal volgeboekt. Je kunt je aanmelden voor de reservelijst. Als er een bedrijf afzegt, dan kan een bedrijf op de reservelijst die plek innemen.

Op de bedrijvenmarkt biedt VCCN twee soorten 'standruimte' aan:

  • Een reguliere stand van 3 x 2m, voorzien van een tafel, 2 stoelen en een stroompunt. Ook 2 personen standbemanning zijn inbegrepen; zij mogen ook deelnemen aan het congres. De standruimte kun je aankleden met banners en/of een achterwand zo lang het binnen de 3 x 2m blijft. Wil je (grote) apparatuur meenemen, stem dit dan even met ons af.

  • Een table-top stand: een statafel van 1 x 1m waarbij je alleen een banner mag plaatsen. Deze standruimte is inclusief deelname van 1 persoon als standbemanning die ook mag deelnemen aan het congres.

Als meer collega's willen deelnemen aan het congres, dan hebben zij een regulier ticket nodig.
Als bedrijfslid van VCCN ontvang je korting op je deelname aan de bedrijvenmarkt. Nog geen lid? Meld je snel aan via Word lid - VCCN.

Er is ruimte voor 26 bedrijven, verdeeld over 19 reguliere stands en 7 table-top stands.

Aanmelden is mogelijk tot woensdag 26 oktober 2022 12.30 uur, of totdat de bedrijvenmarkt vol is. Zodra dit het geval is, komt dit op deze pagina erbij te staan.

Aanmelden
Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de bedrijvenmarkt? Dat kan via de knop hiernaast.

  • De aanmelder is automatisch contactpersoon voor jullie deelname aan de bedrijvenmarkt. Kies de juiste aanmelder.
  • Bij het aanmelden kun je direct de namen van de standbemanning doorgeven.
  • Om aan te melden heb je een gratis VCCN account nodig. Als je die nog niet hebt, kun je die tijdens het aanmeldproces aanmaken. LET OP: accounts zijn persoonsgebonden. Bedrijfsaccounts bestaan niet. Log niet in met de gegevens van een collega, want dan klopt de naam niet.

Heb je vragen stuur dan een bericht aan Mariëlle van Pelt, Eventmanager VCCN.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid reguliere stand € 1.105,00
Niet-lid table-top stand € 600,00
VCCN-lid reguliere stand € 635,00
VCCN-lid table-top stand € 350,00

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Meer informatie
Mariëlle van Pelt, T 088 401 06 52
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Sluiten