Over VCCN Excursie Danone Nutricia

VCCN Excursie Danone Nutricia

Altijd al willen weten hoe een research centre er van binnen uitziet?

Op donderdag 15 september organiseert VCCN een excursie naar Danone Nutricia in Utrecht. Tijdens het bezoek aan dit hoogstaande Food Research Centre nemen we een 'kijkje in de keuken'.

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe een research centre in de voedingsmiddelenbranche er van binnen uitziet? Of met welke processen er gewerkt wordt? Misschien wil je meer weten over op welke manieren deze pilot plant “schoner” is gaan werken om zodoende smaakvolle producten te kunnen produceren?

Twee key experts met jarenlange (pilot plant) proceservaring binnen Danone Nutricia vertellen je hier tijdens deze excursie graag van alles over én beantwoorden natuurlijk ook graag jouw vragen.

Meld je dus nu aan voor deze excursie om een blik te werpen in de pilot plant en meer te horen over wat Danone Nutricia doet.

Let op: Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 12 september 12.00 uur.

Over Danone Nutrica
Danone Research bouwt bruggen tussen food en wetenschap. In het innovatie centrum in Utrecht werkt men aan de producten voor de toekomst.

"Bij Danone Nutricia Research geloven we dat elke consument en patiënt optimale voedingsondersteuning verdient. We gebruiken life science, voedingswetenschap en technologie, samen met de passie, gedrevenheid en expertise van meer dan 700 medewerkers, om baanbrekende voedingsoplossingen te bedenken voor mensen met speciale voedingsbehoeften.

Wij geloven in de kracht van voeding om een positief, bewezen verschil voor de gezondheid te maken."

Door medewerkers met verschillende achtergronden samen te brengen, met complementaire wetenschappelijke en technologische expertise, is er een creatieve en krachtige locatie gecreëerd om innovatie te stimuleren. Met ruim 700 medewerkers levert het Utrechtse R&I centrum evidence-based gespecialiseerde voeding aan zuigelingen, zwangere vrouwen, patiënten en ouderen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-leden € 95,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

VCCN-lid, medewerker van een VCCN-bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers. 

Meer informatie
Mariëlle van Pelt, T 088 401 06 50
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Sluiten