Over Nationaal Symposium Contamination Control 2021

Nationaal Symposium Contamination Control 2021

Ben jij benieuwd naar alle ontwikkelingen op het gebied van Contamination Control? Laat je dan op 9 juni bijpraten tijdens het Nationaal Symposium Contamination Control, dit jaar wederom online.

Onder leiding van dagvoorzitter Vanessa Pieters en moderator Frans Saurwalt gaan steeds twee sprekers in drie blokken in op actuele én lange termijn ontwikkelingen op het gebied van Contamination Control.

In het eerste blok krijg je inzicht in wat we op het gebied van Contamination Control de komende 30 jaar kunnen verwachten en wat dit betekent voor ontwerp- en technische oplossingen in 2050. Daarnaast wordt ingegaan op energie-efficiëntie bij Contamination Control. In het tweede blok, met als thema Farmacie, gaan de sprekers tijdens respectievelijk de lezingen “Risk based cleanroom design” en “Commissioning & Qualification volgens ISPE Baseline 5” in op het ontwerp en de oplevering van een cleanroom. Het laatste blok behandelt onderwerpen binnen het domein Healthcare. Onder meer komt de toepassing van “UV desinfectie” en “Temperatuurgecontroleerde luchtkwaliteitssystemen (TcAF) binnen OK’s” aan bod.

De sprekers presenteren live vanuit onze studio, waardoor er volop gelegenheid is voor digitale interactie. Aarzel dus niet en meld je snel aan!

Het online VCCN Nationaal Symposium Contamination Control 2021 vindt plaats op 9 juni 2021 van 11.00 tot 14.35 uur en sluit aan op de Algemene Ledenvergadering van VCCN.

» Bekijk het hele programma »

Sponsoren van het Nationaal Symposium Contamination Control:

Elis_cleanroom_logo j.peg

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 90,00
VCCN lid € 60,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

VCCN-lid, medewerker van een VCCN-bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers. 

Meer informatie
Mariëlle van Pelt, T 088 401 06 50
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen

Sluiten