Over Webinar Corona Expertpanel: Een veilig 'anderhalf meter' ziekenhuis

Webinar Corona Expertpanel: Een veilig 'anderhalf meter' ziekenhuis

Een veilig 'anderhalf meter' ziekenhuis
Antwoord op je vragen over voorkoming van besmetting en verspreiding van Corona in relatie tot (technische) infrastructuur/luchtbehandeling in de gezondheidszorg

Sinds 23 maart is het Corona Expertpanel actief. Dit panel is een samenwerking tussen TNO, TU Eindhoven, VCCN en Royal HaskoningDHV waarbij de expertise beschikbaar is gesteld om de zorgsector te ondersteunen bij acute vraagstukken over de technische infrastructuur van ziekenhuizen in relatie tot het Coronavirus (Covid-19). In veel gevallen vraagt dit om aanpassingen om besmettingen van verzorgend personeel en andere patiënten te minimaliseren. Het panel heeft veel vragen gekregen, deze zijn verzameld in een FAQ. Graag willen wij de opgedane ervaringen uit meer dan 40 videogesprekken met je delen.

Met de opgedane kennis willen we ook vooruit kijken hoe we een veilig ‘anderhalve meter’ ziekenhuis kunnen inrichten, zeker nu de reguliere zorg weer opgepakt wordt en we weer voorzichtig uit de lockdown komen. Hoe bereiden we ons op een mogelijke 2e golf?

Ben je geïnteresseerd in deze praktische adviezen over hoe je je eigen organisatie kan helpen om de juiste keuzes te maken in luchtbehandeling en contaminatie-control? Neem dan deel aan dit webinar!  Uiteraard is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen aan het panel.

 Programma:

  • Theorie - wat is de basis/achtergrond van onze adviezen?
  • Cases & FAQs - Wat zijn de vragen en oplossingen?
  • Ervaring van een ziekenhuis: Niek Sperna Weiland - anesthesioloog van het Amsterdam UMC -vertelt.
  • Hoe kan je weer veilig de reguliere zorg opstarten met een 'anderhalve meter' ziekenhuis?
  • Hoe kan men zich voorbereiden op een eventuele 2e golf?
  • Q&A - Vragen aan het Expertpanel

Meld je hier aan

Deel met anderen

Sluiten