Over Nationaal Symposium Contamination Control

Nationaal Symposium Contamination Control

Half maart 2020 werd duidelijk dat de wereld te maken had met het coronavirus en dat contamination control heel belangrijk is. Vanwege het coronavirus hebben wij ons programma aangepast, omdat bijeenkomsten niet toegestaan waren. Inmiddels zijn de maatregelen versoepeld en hebben wij weer meer mogelijkheden om onze kennis te delen. Op 4 november 2020 organiseert VCCN het Nationaal Symposium Contamination Control binnen de richtlijnen die gelden.

Tijdens het symposium passeren verschillende onderwerpen de revue. We willen die dag aandacht besteden aan onderwerpen zoals de nieuwe VCCN richtlijn 12 Product cleanliness, met betrekking tot deeltjes en chemicaliën, de stand van zaken omtrent Annex 1, de ISPE guideline, het coronavirus, desinfectie en nog vele andere onderwerpen. De dag zal bestaan uit presentaties en een gastcollege. Daarnaast wil VCCN in gesprek met de aanwezigen omtrent de strategie en beleid van VCCN.

Noteer de datum alvast in je agenda. Na de zomerperiode zal meer informatie volgen omtrent het programma en de opzet van de dag.

Programma
Het symposium heeft een dagvullend programma. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het deelnemen aan of bezoeken van de vakbeurs. Zodra het programma bekend wordt gemaakt kan je je inschrijven als symposiumdeelnemer.

Deelname aan de vakbeurs
Op de vakbeurs biedt VCCN standruimte aan van 3 x 2m, voorzien van een tafel, twee stoelen en een stroompunt. Een standruimte is inclusief deelname van twee personen als standbemanning. Door de grote belangstelling hebben VCCN bedrijfsleden t/m 10 oktober 2020 voorrang op deelname aan deze vakbeurs. Aanmelden voor de vakbeurs is al mogelijk via onderstaande link: 

Aanmelden vakbeurs 2020

Prijzen

Ticket Prijs
VCCN lid/ bedrijfslid € 175,00
Gepensioneerd VCCN lid € 95,00
Student (met collegekaart) € 75,00
VHIG / TVVL / NVTG / EHEDG lid € 205,00
Niet-lid € 275,00

Bevestiging
VCCN verstuurt de bevestiging één week voorafgaand aan de bijeenkomst.

Meer informatie
T 088 401 06 52 | E info@vccn.nl

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen

Sluiten