Bewaarspecials

Bewaarspecial '25 jaar VCCN'
VCCN viert in 2023 haar 35-jarig jubileum. We geven hier op verschillende manieren aandacht aan. Natuurlijk door te blijven doen waar we goed in zijn; het organiseren van interactieve symposia, het geven van doelgerichte opleidingen en het ontwikkelen van praktische kennis. Maar graag lichten we in dit jubileumjaar ook een aantal dingen extra uit. Een daarvan is een bewaarspecial 'uit de oude doos'.

In 2013 werd naar aanleiding van het 25-jarig jubileum een speciale uitgave van het VCCN magazine uitgegeven. Een uitgebreid verslag van het ontstaan, de ontwikkeling en de activiteiten van de vereniging tussen 1988 en 2013. Ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum is deze uitgave nu te downloaden.

> Download de bewaarspecial VCCN 25 jaar


Special 'De wereld van contamination control'
VCCN heeft als doel om kennisdeling en kennisoverdracht op het gebied van Contamination Control en cleanroomtechnologie te bevorderen. Dit betekent dat we ook graag personen binnen en buiten de vereniging informeren en interesseren voor het vakgebied. Daarom hebben we een speciaal magazine uitgegeven, De wereld van Contamination Control. Met dit magazine willen we mensen op een laagdrempelige manier bekend maken met de mogelijkheden van Contamination Control, hoe dit wordt gerealiseerd en waar het wordt toegepast. Want schoon werken is in steeds meer industrieën een voorwaarde. Ook deze special kun je via de link hieronder downloaden.

> Vraag de special 'De wereld van contamination control aan'

 

Sluiten