Het nieuwe normaal in het leslokaal

Het nieuwe normaal in het leslokaal

Premier Rutte noemde ‘het nieuwe normaal’ al. De coronacrisis heeft ingrijpende gevolgen voor hoe we in de toekomst met elkaar om zullen gaan. Daarbij moeten we nieuwe omgangsvormen hanteren. VCCN anticipeert hier op zodat we het komend cursusseizoen, zij het iets anders dan normaal, kunnen opstarten en verder kunnen gaan met kennis delen. We moeten daarom nu al een aantal maatregelen nemen zodat cursisten ook komend cursusseizoen met vertrouwen de lessen kunnen volgen. 

VCCN neemt de volgende ‘Het nieuwe normaal in het leslokaal’-maatregelen;

  • Per cursus laten we maximaal 15 deelnemers toe in het leslokaal. In het leslokaal houden we 1,5 meter afstand.
  • We vragen cursisten om niet te vroeg naar de cursuslocatie te komen.
  • We letten op elkaars gezondheid; heeft een cursist, of iemand in zijn/haar gezin, griep of heeft hij/zij de laatste 24 uur verhoging (gehad)? Of heeft een cursist de laatste 14 dagen ziekteverschijnselen gehad? Dan vragen we de cursist om niet te komen om zo het risico op verspreiding van het coronavirus te verkleinen.
  • Wij hanteren een nieuw coronaprotocol, dat duidelijk bij onze ingang gecommuniceerd wordt. Wij passen dit protocol aan zodra de adviezen en voorschriften van het RIVM of de GGD wijzigen.
  • In ons pand zijn voldoende hygiënemaatregelen genomen; van desinfectie- en zeeppompjes tot ‘Houdafstand stickers’ en van extra schoonmaakrondes tot nieuwe ‘aanraak loze’ vuilnisbakken.

Wil jij meer informatie over onze maatregelen? Stuur dan een mail naar cursus@vccn.nl

Sluiten