Cursusagenda

 1. Cleanroom Gedrag Cursus GMP

  10 december

  Om personen werkzaam in een cleanroom bewust te maken van hun invloed op de luchtkwaliteit in een cleanroom heeft VCCN de Cleanroom Gedrag Cursus Cursus opgezet.

 2. Cleanroom Reiniging Cursus

  11 december

  De cursist is zich na het volgen van deze cursus bewust van de impact die het reinigen van de ruimte heeft op de processen en producten waarvoor de speciale ruimte is opgezet.

 3. Cleanroom Schoonmaak Cursus

  08 januari

  Deze cursus bevat praktische informatie voor het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden in een cleanroom door professionele schoonmakers volgens een cleanroom reinigingsprogramma.

 4. Cleanroom Behavior Course - GMP

  29 januari

  To make people working in a cleanroom aware of their influence on the air quality in a cleanroom, VCCN set up the Cleanroom Behavior Course – GMP. 

 5. Cleanroom Technology Education

  30 januari

  Speciale voorzieningen en procedures in cleanrooms zijn noodzakelijk voor producten en handelingen, die gevoelig zijn voor verontreiniging door deeltjes, chemische componenten of besmetting door kiemen. Cleanroom Technology is een multidisciplinair vakgebied waarin alle facetten van schoon werken, stof- en kiemarme ruimten en het voorkomen van ongewenste contaminatie samenkomen.

 6. Cleanroom Gedrag Cursus GMP

  11 maart

  Om personen werkzaam in een cleanroom bewust te maken van hun invloed op de luchtkwaliteit in een cleanroom heeft VCCN de Cleanroom Gedrag Cursus Cursus opgezet.

 7. Opfris Cleanroom Gedrag Cursus - GMP

  24 maart

  Het werken in een Cleanroom is aan veranderingen onderhevig. Toegepaste productietechineken, schoonmaakactiviteiten en inzichten staan binnen deze innovatieve omgeving niet stil. Volg daarom de Opfris Cleanroom Gedrag Cursus.

 8. Opleiding Cleanroom Testen en Certificeren

  09 april

  Meettechnici zijn een onmisbare schakel in het op de juiste manier testen en valideren van de cleanroom en het controleren of de techniek nog voldoet aan de gestelde eisen.

 9. Cleanroom Testing en Certify Course

  14 april

  It is necessary when a cleanroom has just been built, and during its life, to test it to ensure that it is working correctly. The amount and quality of air supplied, the air movement between and within cleanrooms, and the particle and microbiological counts in the cleanroom should be shown to be correct.

  The testing of a cleanroom requires skill, and the following certification courses are provided to ensure this. Teaching, and certification is carried out by the CTCB-I , a non profit making board set up originally by the Scottish Society for Contamination Control (S2C2) as an education and training initiative to help fulfil the objectives of S2C2. The Irish Cleanroom Society joined CTCB in 2003 followed by R3Nordic in Scandinavia and more recently VCCN in the Netherlands. The organisation was renamed CTCB-I in 2009 to reflect its increasingly international dimension.

 10. Contamination Control Cursus

  22 april

  Na afloop van de cursus ben je in staat om het product, zijn productie en de schone omgeving kritisch onder de loep te nemen en efficiëntere en vaak minder dure oplossingen te implementeren om contaminatie zo veel mogelijk te voorkomen.

Sluiten