Voorzitter

ing. E.M. (Eric) Stuiver

Eric Stuiver is sinds 2014 voorzitter van VCCN. "Eerst en vooral wil ik goed blijven luisteren naar wat er leeft, speelt en borrelt in en buiten de vereniging. Tegelijkertijd zullen we al het goede dat we hebben moeten blijven koesteren en verder versterken."

Stuur een mail

Secretaris

ing. P.H.J. (Paul) Joosten

.

.

Stuur een mail

Penningmeester

Ph. (Philip) van Beek

Philip van Beek is naast bestuurslid, docent van VCCN-cursussen en lid van de redactie van VCCN Magazine. Philip van Beek is het allereerste lid van VCCN en sindsdien zeer betrokken bij de vereniging.

Stuur een mail

Bestuurslid

ir. J.N.M. (Koos) Agricola

Sinds 2014 is Koos Agricola voorzitter van Commissie 05 Projecten. Daarvoor was hij van 2004 tot 2014 voorzitter van de commissie Opleidingen. VCCN heeft inmiddels de status bereikt van het meest geaccepteerde instituut voor het verkrijgen van kennis op het terrein van contaminatie aan oppervlakken.

Stuur een mail

Bestuurslid

R.J.R. (Remko) Noor MSc

Remko Noor is lid van het bestuur van VCCN sinds mei 2013. Hij is actief met het organiseren van de regionale bijeenkomsten van VCCN die sinds 2014 van start zijn gegaan.

Stuur een mail

Bestuurslid

ing. A.R.C. (André) van Tongeren

André van Tongeren is lid van VCCN sinds 2009. Twee jaar later werd bij bestuurslid. Naast zijn actieve rol binnen het bestuur van VCCN is André docent van de VCCN-cursus Opleiding Cleanroom Testen en Certificeren. Sinds 2014 is André voorzitter van de Commissie Opleidingen.

Stuur een mail