Dé oplossing voor schone lucht

Fijnstof project

In 2018 starten TVVL en VCCN met een 3-jarig praktijkonderzoek, waarmee we nieuwe inzichten opdoen om de hoeveelheid fijnstof in en om gebouwen te reduceren. Doel van dit onderzoek is om inzichtelijk te maken met welke maatregelen de verhouding tussen fijnstof in binnen- en buitenlucht positief is te beïnvloeden door toepassing van fijnstof werende maatregelen.

We zijn enorm verheugd dat zowel het Longfonds als de Stichting Promotie Installatietechniek (PIT) hun steun aan dit project hebben toegezegd. Naast de bijdrage van TVVL, VCCN, PIT en het Longfonds zijn wij nog op zoek naar partners in de sector.

DOE MEE & ONTMOET DE PROFESSIONALS
Op dinsdag 22 mei geven de betrokken professionals een toelichting op het onderzoek, waarmee we een zichtbare stap willen zetten naar gezonde lucht in gebouwen en omgeving. Ook het belang van gezonde lucht wordt opnieuw op de kaart gezet vanuit de gezondheidszorg, wetenschap en ontwikkelingen in installatietechnieken.

Om de meetapparatuur in de gebouwen in te kunnen zetten, de resultaten te analyseren en het juiste pakket aan maatregelen af te stemmen en te kunnen implementeren is de steun van partners cruciaal. Na afloop van deze bijeenkomst doen we dan ook de volgende oproep:

WORD DONATEUR, AMBASSADEUR OF PARTNER EN HELP MEE AAN EEN SCHONE LUCHT VOOR IEDEREEN!

De sprekers:
Jojanneke van Hardeveld, Projectleider Gezonde Lucht bij Longfonds
Atze Boerstra, Projectleider gebouw 1 (kantoor)
Bob Ursem, Projectleider gebouw 2 (clean room)
Theo Ockhuijsen, Bestuurslid TVVL
Eric Stuiver, Voorzitter VCCN