Bijeenkomsten

VCCN Nationaal Symposium Contamination Control (voorjaar)
Het doel van het VCCN Nationaal Symposium Contamination Control is dieper in te gaan op actuele wetenschappelijke contamination control onderwerpen. Gelijktijdig organiseert VCCN de vakbeurs contamination control.

VCCN Nationale CleanroomDag (najaar)
Het doel van deze dag is om zowel degenen die instromen als de (meer) ervaren vakgenoten/ cleanroom specialisten een programma aan te bieden waarmee zij kennis kunnen opdoen of kennis kunnen uitbreiden. Ook kunnen deelnemers via de informatiemarkt op informele wijze kennis maken met (medewerkers van) bedrijven en dienstverleners die werkzaam zijn in de cleanroom branche.

VCCN Minisymposia
Om naast bovengenoemde symposia een extra mogelijkheid voor kennisoverdracht en netwerken te creëren organiseert VCCN Minisymposia. Deze bijeenkomsten staan dicht bij de leden en potentiële leden en zijn laagdrempelig. Ook bieden deze minisymposia bij uitstek gelegenheid om nieuwe en herziene richtlijnen te presenteren aan de markt. Resultaten uit de diverse commissies en projectgroepen worden tevens gepresenteerd.

VCCN Excursies
VCCN organiseert jaarlijks een of meerdere excursies naar bedrijven die actief zijn op gebied van contamination control.

VCCN Ledenmiddag
VCCN organiseert bij elke start van het jaar een ledenmiddag om te brainstormen over de activiteiten van het komende jaar voor de vereniging.

De data van de bijeenkomsten vindt u in de agenda.