VCCN Ledenmiddag 2018

Datum/Tijd
24/01/2018
14:30 uur - 20:00 uur

Locatie
Bilderberg Hotel 't Speulderbos


Een middag waarop het bestuur van VCCN zichtbaar maakt waar VCCN, het bestuur en de projectgroepen zich mee bezig houden. VCCN vindt het ook heel belangrijk te weten waar onze leden mee bezig zijn. Er wordt op de ledenmiddag dan ook een interactief programma geboden waaruit de behoeften en aandachtspunten voor de toekomst zichtbaar worden. Een inventarisatie naar jullie interessegebieden en inzicht in lopende vragen geeft VCCN een handvat om de behoefte van de leden goed in te vullen. Uiteraard is de ledenmiddag weer een uitstekend moment om relaties op te bouwen en te onderhouden en (beter) kennis te maken met onze bestuursleden.

PROGRAMMA:
14.30 uur Ontvangst
15.05 uur Inleiding
15.25 uur Interactieve sessies (2 rondes)
17.30 uur Borrel
18.15 uur Dinerbuffet
20.00 uur Einde bijeenkomst

Interactieve sessie
Na een korte voorstel ronde wordt in kleine groepen maximaal 45 minuten gesproken over onderstaande onderwerpen. Door de onderwerpen aan te geven (van 1 tot en met 8) wordt je voorkeur kenbaar. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen word je ingedeeld bij twee onderwerpen. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Bij de bevestiging ontvang je de definitieve bevestiging. Tafelonderwerpen:

  • Branche Innovatie Agenda 2025
  • Classificaties van filters
  • Energiemanagementsysteem
  • Normen & Richtlijnen
  • Opzet activiteiten VCCN
  • Risk Management
  • UDF (Uni Directionele Flow)
  • User Requirements Specifications

Aanmelden/bevestiging
Aanmelden kan door het  Aanmeldingsformulier VCCN Ledenmiddag, woensdag 24 januari 2018 nieuwelocatie via de mail (e.pondman@vccn.nl) aan ons te retourneren. Een bevestiging van deelname en de indeling voor wat betreft de tafelonderwerpen ontvang je dinsdag 16 januari. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.  Aanmelden is nog steeds mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden:
Mocht je toch niet in staat zijn de ledenmiddag bij te wonen, dan verzoeken we je dit direct (in verband met kosten ‘no show’) te melden bij Esmeralda Pondman, Congrescoördinator VCCN: e.pondman@vccn.nl.