Opfris Cleanroom Gedrag Cursus (OCGC)-GMP

Datum/Tijd
12/12/2019
09:00 uur - 13:00 uur

Locatie
VCCN


Inzichten en technieken die van toepassing zijn binnen cleanrooms zijn doorlopend aan veranderingen onderhevig. Voor personen die de Cleanroom Gedrag Cursus hebben gevolgd en al in bezit zijn van de VCCN-CleanroomPas® heeft VCCN de opfriscursus CGC ontwikkeld.

Opfrissen kennis noodzakelijk

Het werken in een Cleanroom is aan veranderingen onderhevig. Toegepaste productietechineken, schoonmaakactiviteiten en inzichten staan binnen deze innovatieve omgeving niet stil.  Medewerkers op alle niveau’s, van schoonmaakpersoneel tot cleanroombeheerders, hebben hier mee te maken. VCCN adviseert bedrijven en personen om maximaal na vijf jaar de kennis over het werken in een Cleanroom op te frissen. De VCCN heeft hiervoor de “Opfriscursus CGC” ontwikkeld.

Deze bestaat uit een halve dag (workshop) waarbij met communicatie over en weer met de cursisten gekeken wordt naar hun dagelijkse ervaring. Op basis hiervan kiest de praktijkdocent de onderwerpen die nog wat verdieping vergen. Verder wordt aandacht besteed aan de laatste ontwikkelingen op het van het werken in Cleanrooms en wordt de onlangs geactualiseerde CGC-syllabus uitgereikt.

Nieuwe CleanroomPas®
Deelnemers krijgen de nieuwe VCCN-CleanroomPas® uitgereikt en een vermelding in het CGC/ICCCS-register. Zij tonen hiermee aan over de laatste kennis en inzicht over het werken in een cleanroom te beschikken.

Cleanroom Gedrag Cursus
De Opleiding  Cleanroom Gedrag Cursus van VCCN is een must voor iedereen die incidenteel of intensief te maken heeft of gaat krijgen met het verblijf of werken in een cleanroom. Deze belangrijke Cleanroom Gedrag Cursus  wordt door de VCCN al sinds 2003 verzorgd. Sinds die tijd is de cursus door een groot aantal personen gevolgd. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangen deelnemers de CleanroomPas®. De deelnemers krijgen eveneens een certificaat van deelname en een vermelding in het  CGC-register® op de website van VCCN.

Algemene informatie Opfriscursus
Deze cursus is slechts toegankelijk voor personen die in het bezit zijn van een CleanroomPas®. De cursus is een halve dag. De cursus kan zowel in Woerden als (centraal) in-house worden gegeven. De kosten voor de inhouse-cursus kunt u opvragen bij het VCCN-cursussecretariaat.

Cursusprijs (excl. 21% BTW)
Voor leden VCCN  € 150
Voor niet leden     € 300

Nadere informatie
Voor nadere informatie over de cursusplaats, cursusdata, cursusprijzen, subsidiemogelijkheden, inhouse, of informatie over deze of andere VCCN cursussen kunt u bellen naar 088  4010650.

Aanmelden