Cleanroom Reiniging Cursus (CRC)

Datum/Tijd
05/12/2019
09:00 uur - 16:30 uur

Locatie
VCCN


De cursist is zich na het volgen van deze cursus bewust van de impact die het reinigen van de ruimte heeft op de processen en producten waarvoor de speciale ruimte is opgezet. In deze cursus is het leren kiezen en beoordelen van reinigingstechnieken en het opstellen van reinigingsschema’s de hoofddoelstelling.

Een belangrijk deel van de cursus bestaat uit de behandeling van de verschillende reinigingstechnieken en de correcte uitvoering ervan. Hetzelfde geldt voor de mogelijke meettechnieken die gebruikt worden om het resultaat van een bepaalde reinigingtechniek te beoordelen.

 Algemene informatie

  • Nederlandstalig
  • Geen specifieke vooropleiding gevraagd
  • Les van zeer ervaren docenten
  • 1 lesdag van 09.00 uur tot 16.30 uur
  • Locatie: VCCN, Woerden

Ook kan de cursus bij voldoende deelname inhouse worden gegeven (kosten op aanvraag).

Cursusprijs (excl. 21% BTW) Voor leden VCCN € 350,- Voor niet leden € 550,-

Doelgroep
De cursus is bedoeld voor de ontwerpers en (uitvoerend) leidinggevenden van reinigingspersoneel cleanrooms, stofarme ruimten of andere speciale ruimten. Ook behoren tot de doelgroep die personen die verantwoordelijk zijn voor de processen in en voor het beheer van de cleanroom.

Nadere informatie
Voor nadere informatie over de cursusplaats, cursusdata of cursusprijzen over deze of andere VCCN cursussen kunt u bellen naar 088 401 06 51 of mailen naar cursus@vccn.nl.

 

Aanmelden